Visie

Het onderwijs in De Klimroos staat bekend als zorgzaam onderwijs. Onze slogan is niet voor niets groei hier op jouw manier! Wij zijn dan ook trots om onderstaande visie uit te dragen:

De Klimroos heeft een duidelijke visie: alle kinderen een optimale ontwikkeling aanbieden die aangepast is naar ieders talent en competenties.

Wij zijn ervan overtuigd dat een kind pas kan groeien wanneer het zich goed voelt en wordt omringd door een professioneel kader. Het hele klimroosteam bouwt het positief leer- en leefklimaat van de school elke dag verder uit. Door onze nauwe samenwerking realiseren wij een maximale vooruitgang voor elk kind.

Teamleden delen verantwoordelijkheden

zodat elk teamlid vanuit zijn identiteit

mee vorm kan geven aan de basisschool.

In onze klassen zorgt elke juf of meester voor een krachtige leeromgeving met veel aandacht voor een gezonde en veilige klassfeer voor elk individu.

Respect en een positief zelfbeeld stellen wij als team voorop in de ontwikkeling van onze leerlingen. Verder werken wij dagelijks aan sociale vaardigheden en zelfredzaamheid om onze kinderen de best mogelijke voorbereiding te bieden op hun volgende stap in het levenspad.

Groei hier op jouw manier!