Ontdekmomenten peuterklas

Enkele malen per schooljaar organiseren we ontdekmomenten voor ouders én kinderen. De deuren staan voor jullie open tussen 17u en 19u. Het ganse kleuterteam en de directie staan klaar om jullie te verwelkomen. Jullie kunnen kennis maken met de peuterklas en haar werking en krijgen een rondleiding doorheen de school. De kinderen kunnen een eerste keer op verkenning in de klas terwijl de ouders hun vragen stellen aan de juffen. Tijdens deze infoavonden voorzien wij eveneens de gelegenheid tot inschrijven.

Hiernaast vind je alle data van onze ontdekmomenten voor dit schooljaar.

Is er geen enkel moment dat past? Neem dan contact op met de school voor een afspraak. 

deklimroos@begijnendijk.be

Iedereen welkom!

Wanneer mag mijn kleuter precies naar school?

Kleuters kunnen pas worden ingeschreven in de school vanaf de datum dat ze de leeftijd van twee jaar en zes maanden bereiken. Als ze jonger zijn dan drie jaar, mogen ze pas een eerste keer naar school komen op een van de wettelijk opgelegde instapdata, namelijk: 

  • de eerste schooldag na de zomervakantie
  • de eerste schooldag na de herfstvakantie 
  • de eerste schooldag na de kerstvakantie
  • de eerste schooldag van februari
  • de eerste schooldag na de krokusvakantie 
  • de eerste schooldag na de paasvakantie
  • de eerste schooldag na Hemelvaart.

Bereken hier makkelijk de instapdatum van je kleuter.

Inschrijven

Is je keuze voor De Klimroos gemaakt? 

Dan kan je hier inschrijven.  De volgende keer dat je op school komt, ligt het formulier klaar en dien je het alleen nog te ondertekenen.

We hebben ook nog een kopie nodig van de KIDS-ID of de ISI-kaart van je kindje.  Deze mag je ons digitaal bezorgen of gewoon meebrengen bij een bezoekje aan school.